You want my love, you want my heart And we will never ever ever be apart

2012-06-1018:11:01 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
 
Tjotjo. Varit på kalas i morse :D kulkul! Annars har jag inte gjort något speciellt :) Det här är sista inlägget jag gör eftersom Alice kommer hem idag! :D Längtat efter dig! Hoppas ni haft en bra dag, kram! ♥


Fredag!

2012-06-0819:16:43 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Yesman! Rubriken lyder, fredag idag! ♥ I like it! Och vi fick sluta 1h 45min tidigare ;) Förlåt att jag inte skrivit något på 2 dagar, har inte hunnit vara framför datorn. Och snart kommer Alice hem från Rhodos! :) Saknar dig! Till middag blir det grillat :) Men ni får ha det så bra, pusspuss! ♥


Sötnosar! ♥

Hej på er!

2012-06-0519:41:34 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hejhej! :) Skoldagen har varit bra. Ialf för att ha varit en tisdag! ;) Just nuu gör jag inte så speciellt mycket, kollar runt lite på datorn :) Gissar på att Alice badar i havet elr poolen just nu? Din lilla fuskis! ♥ Jaja, hade inte något mer å säga! Ha det bra!
-Sanna


Älskar dig!


It was '94, The year that everything started to change

2012-06-0421:08:37 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej! ;) Kvällen har varit bra. Frida kom hit och vi var ute på stranden och bara pratade :) Hoppas ni haft en bra kväll i Rhodos Alice! ♥ Saknar dig! Hade inget mer och säga, hejs!



/ Sanna :)


Madde skrivae...

2012-06-0420:47:45 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
hej i dag har vi varit på skolan medan Alice har badat och ätit glass. på HK bakade vi muffins det var gått mm..  jag har virit på fottbolls träning nu så jag ska hoppa i duchen nu PUSS

ÄLSKA!<33

2012-06-0413:32:52 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt

Hej! Ville bara berätta att jag lever! Haha :D vi kom hit sent igår så jag har inte fixat nätverk för än nu! Det gick bra att flyga och så! Vi åkte först i en jätte konstig buss till flygplatsen från flygplanet! Sedan kom vi till flygplatsen och hämta våra väskor! Det var folk över allt! Sedan gick vi till en "vanlig" buss och åkte till hotellet! man såg inte så mke men jag verkligen älskar dom typiska grekiska husen! :-) Vi har det iaf gode bra, och det är jätte fint och jätte varmt! (y) har badat en massa bara idag! Nu sitter jag i solstilen och har det bra! Men är i Rhodos går klockan en timma före, så för mig är klockan halv 3 nu! Lite lustigt ;) kan inte lägga upp några bilder för det bara laggar och det funkar inte, men ni får väl se det sen! Puss!<33


Madde was her

2012-06-0321:50:58 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Tjoo^^nu bloggar ja Madde, jag är då Alices bästis, jag saknar henne redan!! Men dom har det nog bra där dom är. Ni får gärna läsa min blogg Åxå www.maddessliv.blogg.se  men ska sova nu Puss på er alla men mest Alice.

Sötunge<3

Sanna in tha blog!

2012-06-0319:26:24 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej på er! ;) Som Alice sagt så ska jag & Madde gästblogga under veckan åt henne eftersom hon ska till Rhodos! :) Fubbo dig gullunge! ♥ Hoppas ialf att ni får det riktigt trevligt i värmen! Kommer sakna dig! Jag kommer ialf att hålla till här så ofta jag kan :) Kolla gärna in min blogg också ---> www.sannagyllemalm.webblogg.se :) Ha en bra kväll! Puss!


Så fin du är gumman! Älskar dig! ♥

Godis!

2012-06-0315:19:26 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt

Hej alla fina! Jag är fortfarande på Kallax! Har köpt godis, mentos ;)) sånt där "stor pack" haha<3


Kallax!

2012-06-0314:46:18 -Kommentarer (2) - Kategori: Allmänt

Hej! Är på kallax nu! Har nyss fikat lite, det var jätte gott :-) det är ett ganska långt tag tills planet går, men det är väl bara att vänta ;)


Finaste cheyerna!

2012-06-0311:49:40 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej!♥
Duschade för ett tag sedan! Har precis ätit lunch, och sedan vid ett åker vi iväg till kallax!
Men jag vill bara säga att det blir två underbara cheyer som kommer gästblogga! (y)
Och jag kommer själv slänga in något inlägg då och då :)
Men checka deras fina bloggar --> sannagyllemalm.webblogg.se
och ---> maddessliv.blogg.se
Tack cheyer för att ni gästbloggar!:-*♥
@jeulia (Julia Bryngelsson ) 's Instagram photos | Webstagram - the best Instagram viewer
Sånna kan behövas då man åker utomlands ;)
KYSS!:-*♥

Kommentar!

2012-06-0310:54:45 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Svar: Tack så mke!:-*♥ Det hoppas jag också! ;-)<33

Examenscupen = INSTÄLLD!

2012-06-0308:26:33 -Kommentarer (1) - Kategori: Allmänt
Hej!
Det regnar fortfarande, men det regnar mer än igår, så examenscupen vart inställd! Faktiskt bra för mig!
För att om den var idag skulle jag ju missa alla matcher utom en, men nu är den flyttat så att jag kan vara med på hela cupen :) Idag far jag ju till Rhodos! Längtar gode mke! Men jag kommer inte kunna blogga nå mycke! Så söta och fina Sanna ska gästblogga här medans jag är borta! Klicka HÄR för att komma till hennes fina och läsvärda blogg♥ puss!♥
weheartit.com

Lördag :3

2012-06-0218:38:30 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hejj♥
Idag har det mest regnat, tråkigt om du frågar mig! Men rätt mysigt också :)
Idag gick jag och mamma en snabbis på stan, köpte en USA bikini överdel! Men underdelen fanns inte i rätt stolek tyvärr, men det går ju bra ändå, jag köpte också del 2 av Harry Potter, jag har inte läst ut 1:an en, men jag har inte många sidor kvar :3 Och för er som inte läst Harry potter så är det ett starkt boktips!
Bikini: Cubus!
Bok: Bokhandeln ;)
PUSS!:-*♥

LÄÄNGTAR!♥

2012-06-0213:52:52 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej :D
Ja, jag längtar så grymt mke för imorn så är det examenscupen! TAGGA!:-*♥
Fast jag kommer bara kunna vara med på en match, men dom andra kommer vinna hela ALLT, men jag far iaf till Rhodos imorn, LÄÄÄÄÄNGTAR!:-*♥
Men jag ska blogga på mobilen, men jag kan ej lägga ut bilder från mobilen så jag får väl visa dom då jag kommer hem, Men det kommer ju inte bli så många inlägg, så det skulle vara snällt om någon skulle kunna gästblogga medans jag är borta, skriv bara i komentarerna!!
Eyes Turned Skyward
Bild fårn weheartit.com
KYSS!:*♥

Hade gode kul igår!

2012-06-0211:42:25 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej allihopa♥
Idag är det lördag, hääärligt :)
Har nyligen ätit lunch, stekte plättar, MUMS♥ men igår var ju våran klass på havsbadet, det var GRYYMT!:-*♥ Måste göras om! Jag vågade till och med åka en rushelkana som jag inte vågat åka förr, det är typ den läskigaste som finns där, tror jag!
Den ser ut så, fast men åker i en tunnel innan, också kommer det värsta branten, sedan kommer man ut där och åker runt och sedan ner i vattnen ;)
Jag hann tyvärr inte ta några bilder, för det är lite svårt att ta med mobilen in, då man är sjöblött och badar hela tiden, men vi åt ju innan, men jag var så hungrig så jag glömde helt bort att ta kort!
KYSS!:-*♥

Taggar havsbadet med bästa klassen!

2012-06-0115:40:29 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej alla fina♥
Strax så kommer Elin och hämtar upp mig för att vi ska fara till havsbadet, hela klassen ska dit, LÄNGTAR!:*♥
Kommer bli grymt, hinner inte updatera så mycket nu under kvällen, ska ju bada, men aja! Vi får väl se ;)
KYSS!:-*♥

Skola!

2012-06-0107:37:49 -Kommentarer (1) - Kategori: Allmänt
Hej♥
Nu ska jag strax fara iväg till skolan, jag bloggade inget igår, men jag tänkte berätta om gårdagen då jag kommit hem från skolan istället, så att jag kan visa bilderna jag tagit :)
KYSS!:-*♥

Jag är en sprallig tjej född år 2000. På fritiden åker jag konståkning, spelar fotboll, är med kompisar osv.. I den här bloggen kommer du få läsa om min vardag, men även mycket mer. Hoppas du stannar och kikar in på bloggen igen
RSS 2.0