Torsdag

2012-08-3021:04:23 -Kommentarer (0) - Kategori:

 
( Bästa laget får stå för bilden idag )
 
Hej Hej! :) Skoldagen var helt okej. Efter det for jag hem och åt mellis sen for jag på konståkning, efter det for jag hem och åt och sen for jag på fotbollsträning. Jobbigt med två pass med roligt också, efter det for jag hem och duschade, och nu sitter jag här och bloggar och har nyss sett robinson! Förlåt för det inte kommer några bilder, men det håller på att krångla för mig så det får ni någon gång i alla fall...Haha :)
 
 
 
 

Hos Emilia

2012-08-2914:08:13 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hello! :) Sitter hos emilia nu med moa och emilia bredvid mig, det blir ett snabbt inlägg för vi ska rida och baka chokladbollar, bloggar mer sen, puss!

Skratta och le när du kan, det är den allra bästa medicinen

2012-08-2907:33:16 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hello! :) Idag är det onsdag, det betyder kort dag idag. Igår var det en rolig dag. först var det ju utflykten som var helt okej, (tog även några bilder)  efter det så får jag hem och käka mellis, sen åkte jag och Elin till isträningen. Jag kollade på den först, sen så for jag,Elin,josefine och josefines mamma till max och käka, Mums! ;) Efter det for vi och gjorde lite saker men sen for vi i alla fall till ett konståkningsmöte, efter typ halva mötet gick vi ut och hade skojigt, det var riktigt kul. Men nu är det onsdag och en ny dag, updaterar efter skolan igen, Puss!
 
Ingen bild idag!

Och här ska det stå något...

2012-08-2815:13:21 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
Hej! Bloggar från ipaden nu! Kom hem från skolan för ett tag sen, vi var ju på utflykt hela dagen, det var väl rätt okej, men blött! Haha :) nu hakajak byt om till "inte leriga" kläder och snart ska jag och Elin fara till ishallen och Elin ska träna,jag ska bara titta för mina skridskor är på slipning. Efter det så ska vi äta på stan sen har vi möte med konståkningen så det kommer bli usel uppdatering, Aja, vi hörs väl ikväll, puss!

Skolan nu

2012-08-2807:25:30 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hej! Snabbt inlägg som jag egentligen inte har tid med, far till skolan nu, vi ska på utflykt hela dagen så jag kommer nog ta en massa bilder, btw vi hörs sen!

When nothing goes right, go left

2012-08-2720:39:14 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hello! Skoladagen var helt okej, imorgon blir det utflykt till Pottan men typ hela mellanstadiet? Kommer ta massa bilder så kommer nog bli bildbomb sen :) Har sett en konståkningsfilm som gick på tv men nu ser jag robinson, aja vi hörs väl senare, Kyss!

Måndag

2012-08-2707:23:00 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hej! Förlåt för den dåliga updateringen som verkligen sugit under helgen. Men min helg har varit bra och jag har varit med Elin hela helgen kan man säga, Haha :) Fast en dag med Madde också, jag berättar mer om min helg någon annan gång. Nu är det måndag och det betyder skola. Updaterar mera efter skolan, Puss!

Utkast: Aug. 25, 2012

2012-08-2521:38:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
.

Elin Nu

2012-08-2509:53:00 -Kommentarer (1) - Kategori: Allmänt
Hej! Sitter just nu hos mig med Elin bredvid mig, Vi har gryymt kul :) Haha, nu ska vi fortsätta att kolla facebook o.s.v så vi hörs mer sen! Puss!
 
 
Älskar dig min sötningsmedel!;**<333

Fredag

2012-08-2421:38:23 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat något idag. Skoldagen har i alla fall gott bra, vi hade gympa,musik och slöjd m.m :) Sen så for jag hem och typ bara  chillade. Och nu på kvällen så har jag bakat kladdkaka, den var jätte god men typ för kladdig...Haha :D Är sjukt trött så jag orkar inte hitta överförsningssladden och hålla på och tjorva med det, så inga bilder för än imorn. Förresten så kommer Elin till mig imorn och ska vara med mig, KUUUUUL!<33 Haha aja, blir mer inlägg imorn, Kyss!
 
PS. Min meny är tillbaks nu, Hihi ;)

Menyn?

2012-08-2408:06:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej igen...Haha :) Men jag ville bara fråga om det bara är jag som märkt att menyn typ "försvunnit"? Och att andra inlägg uprepas där menyn skulle vara. Men det kan ju vara något fel på min dator annars? eller något liknande, men är det så för er? Undrar bara?
 
 
Ser ni?

Godmorning

2012-08-2407:58:00 -Kommentarer (0) - Kategori:
 
 
Hej Hej! Fredag idag, det betyder att det blir en ganska bra dag tror jag :) Snart ska jag fara iväg till skolan, men jag slänger in ett litet snabbt inlägg tänkte jag.
 
 
My outfit today :) Är inte så bra på att "pousa" Haha :)
 
Tröja: Cubus
Byxor: bik bok
Kofta: Hollister

Ett leende behöver inte alltid betyda att man är glad, utan stark nog att le även fast det gör ont

2012-08-2321:21:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
 
Hej! Det blev ingen träning för mig idag, är ju fortvarande förskyld ock sådär. Glömde skriva att vi hade våran första språklekion idag, SPANSKAAAAA! :D Det var grymt :) Längtar redans tills nästa torsdag då vi har det igen. Men just nu är jag sjukt trött så mina händer knappt orkar skriva... haha. Blir inte heller någon bild idag, men jag updaterar mer imorn, Kyss!
 
 
 
 
 

Hemma från skolan

2012-08-2315:29:00 -Kommentarer (0) - Kategori:
 
 
     
 
 
 
Hej! Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Det gick jätte bra, det var roligt att träffa alla igen :) Jag åt nyss mellis och sådär. Där uppe ser ni även dagens outfit....Hihi. Puss puss!

"Min första skoldag" nu

2012-08-2307:43:00 -Kommentarer (0) - Kategori:
Hej! Nu är jag ju äntligen frisk så nu ska jag på skolan. Hörde att vi skulle ha språklektion första timmen, Haha nervöööst :) Kommer det kommer säkert bli kul, updaterar mera senare, Puss!

Frasses

2012-08-2218:11:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
 
 
 
Saknar Umecupen enooooormt....:) Vi hade riktigt härliga dagar där :D
( bild från Hannas blogg )
 
För ett tag sen åt jag middag, vi köpte frasses, gode så gott :) Nu ska jag snart dra mig in i duschen. Sen så ska jag bara chilla! Haha. Hade så bra, Puss!

Onsdag

2012-08-2211:15:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
Hej! Har inte gjort något speciellt idag heller förutom att chilla framför datorn och tv:n :) Blev inge skola idag heller, men imorgon ;) Jag har även fixat in en typ "frågegrej" i menyn, så fråga gärna något. Och sen så har jag fixat en "text" också, aja kolla själva. Puss!

Lev livet innan livet lever dig

2012-08-2121:21:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
Hej! 3:dje inlägget idag tror jag? Haha det går ju rätt bra för mig :D Men jag har tagit feber o.s.v så jag ska inte till skolan imorn. Jag vill faktsikt till skolan, jag saknar alla vänner! ;) Men inte läxorna ;D Hihi...! Nu ska jag nog sätta på en film, är rätt trött så ja, blir antagligen sista inlägget för idag. Jag ska nog se någon Twilight, kände för att se en twiligtht film, men vilken?
 
 
Har inte eclipse men har dom andra, vilken tycker ni är bäst? KOMMENTERA :D

Madde

2012-08-2119:06:00 -Kommentarer (2) - Kategori: Allmänt
 
Hej! :) Har inte gjort så mycket dom senaste timmarna. Sett tv o.s.v. Har även pratat med Madde, Saknar dig gumman! :D Längtar efter att få träffa henne och alla andra vänner som jag inte träffat på länge, Haha!
 
 
Fina du! Hur orkar du vara så söt hela tiden?;*<33
 
 
 
 
 

NEVER SAY NEVER

2012-08-2113:39:00 -Kommentarer (0) - Kategori: Allmänt
 
Någon bild från igår! :)
 
Hej! Tänkte bara säga att jag har gjort en ny design och en header alldeles själv, Blev rätt nöjd faktiskt :) Har inte bloggat något mcyket på senaste tiden. Har inte haft ork nu under sommarlovet. Men jag kan säga att jag haft en underbar sommar, fast det har gått väldigt fort tycker jag!? För några dagar sen kom jag hem från ett konståkningsläger i Stockholm, men efter lägret så blev jag sjuk, feber! :( Är fortfarande sjuk, men troligtvis ska jag till skolan imorgon. Hoppas ni har haft en bra skolstart och ett bra sommarlov, Puss!

Jag är en sprallig tjej född år 2000. På fritiden åker jag konståkning, spelar fotboll, är med kompisar osv.. I den här bloggen kommer du få läsa om min vardag, men även mycket mer. Hoppas du stannar och kikar in på bloggen igen
RSS 2.0